Spotify de les biblioteques de Pineda

Sabeu què és l’Spotify? En sou usuaris? Tant si la resposta és afirmativa com sinó, us volem anunciar que a partir d’avui podeu seguir el perfil d’Spotify de les Biblioteques de Pineda. Hem preparat amb molta cura i criteri un nombre important de play lists o carpetes temàtiques amb les que volem acompanyar-vos al llarg dels vostres dies. Trobareu carpetes variades perquè la biblioteca aspira a ser un servei democratitzador que faciliti la integració i la cohesió social de la seva comunitat.

Així doncs, hi ha play lists molt arrelades a la població i que tenen en compte els festivals musicals que s’hi duen a terme:

En la mateixa línia hi ha una carpeta de Cantants locals que pretén aglutinar la discografia d’artistes i grups locals de Pineda. Hi ha una carpeta específica del compositor Carles Cases, atenent que a la Biblioteca hem rebut una donació força exhaustiva dels seus discos.

Hi ha carpetes que estan molt vinculades al fons de la biblioteca i/o a les nostres activitats:

  • Dilluns musicals, en la que podeu trobar les cançons que setmana rere setmana ens proposeu a través de la pàgina de Facebook per tancar la biblioteca als vespres.
  • Novetats, on hem incorporat els cd’s que s’han anat incorporant al fons de la biblioteca al llarg dels últims sis mesos.
  • Els més prestats que corresponen als cd’s que més préstecs han obtingut en aquest present any.

Altres carpetes responen a criteris més genèrics:

La nostra intenció és la d’actuar com a “musictecaris” o prescriptors per guiar als usuaris a l’hora d’escollir entre la immensa quantitat d’informació i de possibilitats que es poden trobar a la xarxa. Moltes de les cançons que trobareu també estan disponibles en suport físic a la biblioteca.

Podríem dir que a partir d’ara, les biblioteques de Pineda tenim la nostra pròpia ràdio amb la que esperem que gaudiu en les vostres estones de lleure.

Agraïrem les vostres propostes i suggeriments de cara a completar la tria de cançons. Es tracta que siguin carpetes exhaustives i dinàmiques. Ens podeu fer arribar les vostres idees a través del formulari que trobareu en el weblog, per correu electrònic o per missatge privat al Facebook.
spotify1

Anuncis