Infantils

(Actualment i a conseqüència de la pandèmia, les activitats es troben anul·lades).

  • “La Colla dels Vermells” dirigit a nens/es d’entre 8 a 10 anys per tal de fomentar la passió per la lectura i oferir les eines necessàries per la comprensió dels textos dels nostres infants, va néixer aquest club de lectura que va donar el seu tret de sortida el mes de febrer del 2014. Totes les sessions del club es complementen amb activitats/jocs relacionats amb els llibres llegits. Aquesta activitat la dirigeix la tècnica auxiliar Natatxa Frutos.

festavermells

  • Taller Bibliotecari/ària per un dia, cada dilluns, de 18.00 a 19.00 h. Activitat pensada a partir dels 8 fins els 12 anys per conèixer per dins el món dels llibres i de la biblioteca. Si sents curiositat, apunta’t!! Cal inscripció prèvia.

Ariana

  • Hores del conte, un rondallaire s’encarrega de representar com si fos una obra teatral, un o més contes.

IMG-20140611-WA0002

IMG-20170509-WA0008

  • Laboratori de lectura, són espais de creació per a les famílies que conviden a experimentar al voltant de la lectura, entesa en el sentit més ampli del terme, permeten gaudir de l’essència dels llibres infantils des de la vessant creativa. Es miren els llibres d’altra manera, s’experimenta amb ells per treure’ls tot el suc que ofereixen. Es tracta d’una experiència enriquidora, amb un format que sorprèn.Cada laboratori és un bombonet, una caixa de sorpreses.
  • Tallers, en els quals els nens/es hauran de fer manualitats. Se’n programen diversos al llarg de l’any i sobre temàtiques i/o efemèrides.20170419_184205_resized