Dia Mundial de l’Energia

Avui dediquem el dia a l’energia i per això us volem recomanar el llibre següent:

Resultat d'imatges per a "ahorrar en la factura electrica para dummies"

Bunyol,Josep M. Ahorrar en la factura eléctrica para Dummies. Barcelona: PAPF, 2016. ISBN 9788432902550

Segur que moltes vegades heu sentit a dir que per estalviar, cal adaptar el vostre contracte a les vostres necessitats. Però segurament, van passant els dies i no acabeu de concretar perquè no sabeu ni per on començar.

Si aquest és el vostre cas, us recomanem aquest llibre que de manera molt entenedora i planera us oferirà les claus per estalviar, econòmica i energèticament parlant.

Amb una primera part que ens introdueix conceptes bàsics del sector elèctric, quins són els preus de mercat i la seva regulació fins a arribar als aspectes més pràctics com el de conèixer el model de factura que rebem a casa o al nostre correu (cal ser sostenibles), quines són les dades bàsiques, la potència contractada, l’energia consumida, l’impost d’electricitat, el lloguer d’equips de mesura i control, l’IVA… I no podien faltar uns consells molt útils per reduir el nostre consum diari (regular la temperatura, utilitzar temporitzadors, ús de bombetes LED, desconnectar allò que no s’utilitza, comprar aparells eficients…)

Si esteu interessats, el podeu venir a agafar en préstec i de passada, donar un cop d’ull a l’exposició documental que hem preparat a la sala de revistes.

#bibliospineda #bibliosxbm #bibliosmaresme #laculturaéssegura #parcsibibliosnaturalment #diamundialenergia #parcsibiblios #14f