Un cop d’ull al Parc

El dia 24 de maig se celebra el Dia Europeu dels Parcs amb l’objectiu de posar de manifest la importància del contacte amb la natura per a la nostra salut, així enguany, sota el lema “Protegir la Natura és protegir la nostra salut”, les Biblioteques del Maresme que formem part del projecte “Parcs i biblioteques… naturalment!” ens sumen a aquesta celebració.

Per començar, us volem animar a enviar les vostres fotografies sobre algun element natural (planta, animal, paisatge, fenomen natural…) a l’adreça parcsibiblios@gmail.com des d’avui i fins al 17 de maig.

Les que siguin seleccionades, formaran part d’uns vídeos que es compartiran a les xarxes socials.

Estigueu atents perquè més endavant us farem noves propostes: exposició fotogràfica virtual “El nostre entorn natural més proper”, a càrrec de l’Associació de Fotògrafs de Pineda i un quizz amb preguntes relacionades amb el Parc Natural del Montnegre i Corredor.

Us deixem el vídeo “Un cop d’ull al Parc” on el biòleg, educador ambiental i fundador de l’Escola de Natura del Corredor, en Joan Manel Riera, us ho explica detalladament. Serà ell mateix qui farà la interpretació de les fotografies escollides.

#ParcsiBiblios #ParksForHealth #DocAmbCat #RECIDA #joemquedoacasaXBM #bibliosmaresme #bibliospineda #laculturaacasa #bibliotequesacasa @xarxadeparcs @bibliotequesxbm @redeuroparc @recidanet @ajuntamentpinedademar

 

One thought on “Un cop d’ull al Parc

  1. Retroenllaç: Tercer recopilatori de recursos per dies de confinament « ENC

Els comentaris estan tancats.