Setmana de la salut

Del 3 al 8 d’abril, l’Ajuntament de Pineda organitza la Setmana de la Salut. Tindran lloc diverses activitats amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables i, informar la població sobre la salut en tots els seus àmbits. D’entre les activitats s’hi poden trobar tallers formatius, exposicions, activitats esportives i una caminada.

Del 3 al 8 d’abril, als vestíbuls de les Biblioteques de Pineda podeu visitar les exposicions documentals sobre llibres que tracten de la salut en el sentit més ampli: salut mental, física, exercici físic… i podeu agafar en préstec els documents que més us interessin. A més:

M. Serra i Moret

Dilluns 3 d’abril, de 19 a 20 h. Taller d’iniciació a la meditació i a la pràctica del Mindfulness, a càrrec d’Àngel Sánchez. Cal inscripció prèvia que la podeu fer al taulell de la biblioteca, a través del telèfon 937623796 o enviant un correu electrònic a b.pineda.msm@diba.cat. Cal dur roba còmoda.

Dimarts 4 d’abril, d’11 a 12.30 h. Taller “Viure l’envelliment d’una altra manera”, a càrrec de la psicòloga clínica Sònia Fuentes. Dirigit a persones majors de 65 anys. Cal inscripció prèvia que la podeu fer al taulell de la biblioteca, a través del telèfon 937623796 o per correu b.pineda.msm@diba.cat.

Dimecres 5 d’abril, a les 18 h. Activitat familiar per a nens/es a partir de 4 anys. “Hora del conte i taller de ioga: respira”. A càrrec de Natatxa Frutos i Àngel Sánchez.

Poblenou:

Divendres 7 d’abril, a les 19 h. Taller “Eines pràctiques per assolir la felicitat”. A càrrec de l’escriptora i coach Maite Bayona (adreçat al públic adult). Hàbits feliços, el mindfulness, el moviment conscient, massatge aromàtic, hidroteràpia, silenci.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis