Traçant paraules

Us presentem una nova activitat familiar que es durà a terme al llarg de l’últim trimestre de l’any: “Traçant paraules” a càrrec d’Assumpta Mercader i Mireia Córdoba.

La primera sessió tindrà lloc el 25 de setembre a les 18.00 h., cal inscripció prèvia i poden participar infants de 7 a 11 anys, acompanyats dels seus familiars.

Sota el nom “Els rius de colors” coneixerem una història que reivindica el respecte per la natura i la necessitat de tenir present que si no cuidem els nostres rius i boscos potser aviat els perdrem. Volem viure la narració de contes d’una manera diferent, ajuntem la paraula i les mans, l’escoltar i el crear i també volem aprendre i gaudir. El conte de la Maria, la nena que va voler tenyir els rius de colors, la posarem dempeus entre tots. Explicarem el que va passar quan la nena va voler que els rius fossin del mateix color que els seus vestits. Ens identificarem amb el personatge i això ens permetrà valorar, pensar i decidir si les seves accions eren les que el riu mereixia i necessitava o no.

activitat infantil els rius de colors 25.09.2015

Anuncis