Pla lector de Pineda de Mar

Durant 4 anys (2015-2018) es desenvoluparà el Pla lector de Pineda de Mar amb la finalitat de conscienciar del valor de la lectura, facilitar el contacte de les persones amb el món del llibre, promoure el plaer de la lectura i consolidar l’hàbit lector. El projecte és assumit per la Regidoria d’Educació i la Regidoria de Cultura i Ciutadania, liderat per les biblioteques del municipi i els serveis educatius de l’Alt Maresme, el Centre de Recursos Pedagògics i l’Equip d’Assessorament en llengua, interculturalitat i cohesió social. A més, s’ha creat una comissió on també estan incloses entitats, associacions i persones vinculades al món de la cultura i del llibre.

Està adreçat al conjunt de la població, independentment de la seva edat, origen o condició social malgrat que prioritzarem els nens i els adolescents.

Aprofitem per agrair als alumnes de Batxillerat artístic de l’Institut Euclides la seva col·laboració a l’hora d’elaborar el logo i el cartell representatiu del pla i que us adjuntem en aquesta entrada.

Estigueu atents perquè anirem organitzant diferents activitats en les que ens agradaria que hi participéssiu tots i totes. Feu córrer la veu?

Pla lector

Logo del Pla Lector

cartellplalector

Cartell del Pla Lector

Anuncis